Сигнал за нередности ни изпрати редовен читател на Plovdiv24.bg, След като

...
Сигнал за нередности ни изпрати редовен читател на Plovdiv24.bg, След като
Коментари Харесай

Турист сигнализира за нередности на един от най-приятните плажове по Черноморието

Сигнал за нередности ни изпрати постоянен четец на  Plovdiv24.bg, След като е посетил един от най-приятните плажове по българското Черноморие. Ето както тъкмо написа той, като публикуваме думите му без редакторска интервенция.

Здравейте, повече от 15 години посещаваме плаж " Аркутино ". На 17.07.2022г. при доста хубаво време, зелен байрак и предпочитание от наша страна да се настаним на пясъчната линия на към 1-1,5 м. от водата, избавител на предпоследен пост от охраняема зона със свободен достъп ни сподели, че не можем да си сложим хавлиите си до брега, тъй като пречим на видимостта.

При въпроса на коя видимост пречим, в коя разпоредба, устав или контракт за концесия е посочено на какво разстояние от водата би трябвало да се настаняват туристите ни беше отговорено, че " Така им е подредено “ и трябвало да се изместим по - във вътрешността на плажната линия. Където и да сме били до момента на плаж, на никое място не са ни поставяли условия къде тъкмо да разпънем хавлиите си.

През целия ден при всеки опит искащите да се насладят на прелестното море и панорама се започваше препирня с почиващите къде би трябвало да се настанят на плажа. Според мен отговорностите на спасителите да избавят хора в потребност, а не да контролират разположението местата на плажуващите. С такова отношение не се удивлявам, че жителите на Р България избират да почиват в Гърция и Турция и в края на сезона всички ще стартират да изготвят разбори, за какво сезона е бил слаб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР